All Rights Reserved | Harith Photography 2017

Wednesday, August 11, 2010

Puasa Bermula

Hari ini tanggal 11.08.2010 bermula puasa bagi hari pertama di tahun 2010.hari ni jugaklah aku menyambut hari lahir bagi seseorang yang ku sayangi hehe..sedih jugak x dapat celebrate sama2. dia d kk saya d tawau..mcam mana jugak kan...apa2 pun harap korang enjoy.dan kepada semua muslimin muslimat semoga ramadhan kali ni memberikan kita keberkatan dan dapat menginsafkan diri kita semua.selamat berpuasa.

Tuesday, August 10, 2010

Street Picture

Entry kali ni pasal hari tu saya outing dengan kawan2 di bandar. Kami outing pun saja jalan2 sambil beli barang keperluan. Sambil jalan2 tu sempat jugak saya ambik gambar jalanan (street photography) gambar2 ni pun saja jak mabik2 tengok macam mana hasil sebab saya pun belum berapa tahu pasal street photography ni..so harap korang enjoy dengan gambar2 tersebut..ada apa mau komen? komen jak..komen membinalah k hehehe..see u next entry..

Friday, August 6, 2010

Kajian Luar

Assalamualaikum WBT.

Saya bukak entry kali ni di blog yang baru dengan entry pasal kajian luar hari tu. Hari tu bersamaan 7.8.2010 kelas kami PPISMP BM dengan PPISMP PS telah mengadakan Kajian Luar bagi melengkapkan silibus bagi semester 3 kali ni. kajian luar tersebut diadakan di Kg Indrasabah Tawau. Ada beberapa kumpulan lah yang melakukan kajian bagi bidang2 yang berbeza, seperti bidang ekonomi,pertanian,perusahaan ikan bilis dan pelancongan. Pendek punya cerita kumpulan saya kaji bahagia perusahaan ikan bilis. Kebanyakan orang kampung sana mengusaha jualan ikan bilis jadi  susahlah mau mencari bab2 ikan bilis ni. masa jalan2 pusing satu kampung tu sambil soal2 orang kampung sempat jugaklah snap2 gambar....so sampai sini jaklah entry kali ni sebab mata pun sudah berat ni..klu ada typing error tu faham2 jak lah k..hehe..so harap korang enjoy dengan gambar2 yang d upload.

Thursday, August 5, 2010

Salam

Assalamualaikum

Blog ini adalah blog baru bagi saya (Harith Photography) ini kerana blog lama sebelum ini menghadapi masalah dan kepada sesiapa yang mengikuti blog tersebut boleh berpindahlah ke blog ini. Saya juga akan menaik taraf blog ini berbanding blog sebelumnya dan memberi pembaharuan ,segala kesulitan amatlah dikesali.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...