All Rights Reserved | Harith Photography 2017

Thursday, November 3, 2011

Deepavali | Kawen | Santai2












Assalamualaikum.

Hembusan angin malam menerpa menusuk ke liang roma kulitku membuatkan aku semakin merindui katil dan selimutkku, sesiapa sahaja yang pernah merasa kedinginan malam akan pasti dan confirm terkenang Nescafe 3 in 1 panas yang langsung dihirup panas tanpa memikirkan kesannya yang sugguh tragis jika dihirup panas..weiiiinaaa..pa aku sakap2 ni? Jiwang? Monolog dalaman? Atau sekadar seuntai kata untuk dirasa dikala malam yang dingin ini?? Hahahha ntahlah wa pun x tau..terpulang kepada anda untuk mentafsirkan apa yang wa tulis ni..haha..weiina besawang,ada bunyi cengkerik sudah blog wa ni..lama sudah tidak di hupdate..banyak sudah pembaca blog wa yang merayu2 untuk wa update blog wa ni..termasuklah c Eyqa Amin tu..haha…mau sebulan wa nda hupdate blog ni..gersang sudah semua hahahha..tetttt (penggunaan bahasa yang kureng) hehehe..

Ok lah pertama sekali dan yang pertama wa mau minta maaflah sebab jarang hupdate blog ni..bukan apa..sekarang ni wa punya masa sangat padat dengan tugasan dan aktiviti(padahal tidur jak kerja) hahaha…sebelum ni entry blog wa pasal cerita wa SBE dengan photoshoot untuk photograbher tu kan..ok lah entry kali ni wa cerita pasal wa punya job ari tu di kampung masa cuti deepavali..untuk pengetahuan member2 suma Institut Perguruan punya cuti untuk Deepavali adalah selama seminggu ah Ha! Yaaa seminggu,saya ulangi seminggu hahahha..budak sekolah mana da cuti macam wa seminggu kan.. Ok lah cukup untuk mukadimah..haha so bila cuti seminggu wa pun ambil kesempatanlah untuk balik bercuti di kampung tu..member2 wa suma x pecaya bila wa cakap wa cuti seminggu..”pergh!! cuti satu minggu kamu? Mantap2 siok oo” kata member wa si Boy haha..before balik kgu tu wa sempat jugak jalan2 ma kazen wa dengan pembantu wa si Bam2 di kiki..jalan2 p tinguk wayang jak..wayang pun kin galik bikin suspen jak..cherita alien2 kunun..tp banyak suspen jak..sumpah nda mau tinguk tu movie lagi..buang duit jak..

Masa cuti tu wa punya Sumandak ada mengoferkan wa untuk ambil gambar weding anak buah beliau,so wa dengan rasa senang hati pun terima lah offer tu..janji hari rabu wedding tu tapi kena pindah p hari sabtu..nasib sabtu klu ahad..nda sempatlah wa shoot pengantin tu..bab wa sudah fly back to Tawau Yang Terchenta..ecehhh hahah..masa hari pernikahan tu semuanya berjalan dengan lancar..wa shoot pun dengan happy,tapi wa x bleh lah terlalu bersosial dengan sumandak2 yang datang masa wedding tu..haha sebab bos besar wa ada sana haha (cik Sumandak)  nanti dia bidas wa dengan perkataan yang menguris,mau perang dunia lagi hahhaa..tetttt main2 ja tu..pengantin ni pun sebenarnya member wa jugak..yang lelaki tu member wa sekolah dari form 1 sampai form 3,yang pmpuannya tu anak buah sumandak wa…and majlis tu berlangsung di kediaman Cik Sumandak wa..haha..sempat juga wa berlakon gud boy depan bakal mumy mertua wa hehehe,,,tp mmg wa gud boy pun hahah! Ok lah..sampai sini jak wa punya entry kali ni..wa harap u all enjoy melihat dan merasa gambar2 yang wa ambil masa wedding tu dengan gambar masa wa on the way balik ke keningau,orang cakap satu gambar boleh menggambarkan seribu ayat,so nda guna wa tulis panjang2 kan..kamu tinguk2 lah itu mewakilakan seribu perkataan yang wa tulis disini dan hakikatnya wa teda tulis pun haha.. ok heheh…see you semua..suksess selalu ya..

Nota Kaki : Doakan wa lulus dengan jayanya dan lancar menjawab soalan exam =)



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...