All Rights Reserved | Harith Photography 2017

Tuesday, November 9, 2010

Jalan jalan

Assalamualaikum
Dalam masa beberapa hari lagi saya akan balik kg,dalam masa tu jugak sempat jugak trun ke bandar beli barang2 yang di pesan oleh my mom..klu balik keningau x sah mesti ada jugak yang di suruh beli tu..hehe x pa lah bukan selalu. Hari tu masa outing ma kawan2 satu asrama ni sempat jugaklah ambik gambar ni di Pasar Tanjung Tawau. Sibuk sibuk kawan saya beli barang tu sibuk jugak saya ambik gambar hehe orang yang lalu lalang sana pun ingat kita orang ni pelancong dari mana jak hehe...ok lah sampai sini sahaja entry kali ni sebab jam 8.30 ni da paper exam Pengajian sosial 1..ok chou luk wish me luck hehe..

MOHAMAD HARITH JANIUS
Sabah Freelance Photographer
Tel:014-374 2735 or 019-870 9394
Photo Stock:http://www.flickr.com/photos/tompinai
Skype:mohd_harith
facebook:www.facebook.com/Mohamad Harith
Emel:harithinc@yahoo.com

Friday, November 5, 2010

Cuti-cuti malaysia

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
lama sudah x update blog ni,besawang sudah,bukan pa sibuk dengan kerja di IP ni  last minute sebelum exam masih ada kerja baru kena bagi..hari ini hari ke 11 sebelum bertolak balik ke KK dan keningau. Tinggal berapa paper exam lagi. Habis exam trus balik malas mau tunggu lama2 di IP ni..dalam kepala banyak sudah rancangan masa cuti nanti..harap suma dapat buat..buat masa ni lum ada gambar2 lagi yang boleh saya share..mgkin masa balik nnt baru ada..so sampai sini jak entry ni..da masa,da mood menulis hehe sa tulis entry baru lagi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...