All Rights Reserved | Harith Photography 2017

Saturday, March 31, 2012

Sembang di malam gelap gelita (Earth Hour)











Assalamualaikum..
Hello semuaaa…wuiii naaa lama wa tidak update blog ba heheh..sorilah geng..sekarang ni wa banyak tugas-tugas rasmi..yang hendak dibereskan..tapi untuk tidak mengecewakan kamu semua..wa gagahkan diri ini untuk menulis barang dua tiga ayat untuk dibaca. Actually..(esehh speaking kunun) entry kali ni pun bukan ada topic utama..sekadar omongan kosong wa jak..dikala malam yang gelap gelita bertemankan cahaya laptop..Earth Hour la kunun hehhee..bila difikirkan balik..mungkin orang dulu-dulu cam nil ah klu malam-malam..bukan ada peti televisyen,jauh sekali TV Plasma macam di rumah-rumah sekarang tu..aktiviti malam sangatlah terhad..awal tidur pastu bangun awal untuk ke kebun ataupun sawah..sebab tu jugak orang dulu-dulu ramai anak kottt hahahha! Tetttt wa gurau-gurau saja…
Ok lah entry kali ni wa bagi masuk koleksi gambar-gambar wa ambil masa awal tahun 2012 ni..sebenarnya banyak lagi..tapi jalur lebar wa ni membataskan wa untuk upload gambar yang bersaiz besar…banyak member-member wa tanya..weiit bro lu upload gambar-gambar aweks tu..lu punya awekss amacam? Nda jugak jeles-menjeles…soalan parah jugak untuk wa jawab ni..kira macam soalan eseii kalau SPM yang memerlukan wa untuk mengeluarkan hujah-hujah yang bernas..bukan sekali dua wa diajukan soalan macam ni….tapi nda pa lah..wa sebagai lelaki yang penyayang wa ceritalah…hahahhaha…biasalah naluri seorang perempuan tu..cemburu memang ada..tapi dia pun faham jugak dengan tugas-tugas wa ni kan..orang cakap lelaki makin dilarang makin dia buat..hahah betul ka tu? Watta apa sudah wa mengarut ni..teori mana wa cedok..wa pun x tau hahahah…bukan jak jeles-jeles ni..kadang sampai perang dunia ketiga jugak..heheh..mungkin banyak jugak jurugambar yang umur2 wa ni..mengalami masalah macam ni..tapi wa punya cadangan explainlah dengan baik-baik…. untuk you ambil hati dia..pandai2 lah buat photoshoot session dengan dia….tunjukkan kemahiran yang u all ada untuk dia..pastu u cakap lh cantik-cantik model yang wa penah ambil..cantik lagi you lah..dengan cara ni confirmlah dia..dia bagi kureng sikit jeles2 dia tu hehehhe..buat lah dengan jujur dan ikhlas..sepenuh hati.. ni nasihat wa untuk kamu-kamu yang diluar sana yang masih bercewe -cewe,beraweks-aweks..kalau macam wa ni lainlah..hahaha apa yang lain tu?? tunggu cerita dia entry seterusnya hahaha...weiiina ok lah..sampai sini jak entry wa kali ni..kerja wa pun masih banyak..karang nda siap parah jugak kena menjawab dengan pensyarah ni..ok semua..jumpa lain entry… bye2  

Nota Kaki : Hidup mesti diteruskan...walau apapun yang terjadi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...