All Rights Reserved | Harith Photography 2017

Monday, October 10, 2011

Photograbher Photoshoot 1.0























Assalamualaikum..

Pergh!!!!!!...besawang sudah blog wa ni..lama tidak dihupdate..sorilah pren semenjak dua menjak ni wa agak busy dengan tugasan wa yang sangat memerlukan komitmen sehinggakan blog ni pun wa tidak sempat update,c Eyaqa Aminnn member wa kelas sebelaah pun sound wa sudah " weeeii apasal x hupdate blog lagi yoo" lebih kureng macam tu lah kaata-lata beliau hahah.. lepas raya hari tu wa SBE selama seminggu di Sk Bunsit Keningau..oppss jangan ketawa dengar nama sekolah ni hehe agak2 macam buncit jak kaan..tapi i tell u all lah sekolah ni walaupun berada di hujung kampung dekat dengan kaki banjaran croker tapi wa cakap sama lu lah..sekolah ni menjadi johan kebangsaan pertandingan coral speaking..perghh!! tengoklah sapa guru yang membimbing..guru besar sekolah tu bekas guru Bahasa Inggeris wa masa sekolah rendah dulu..nampak muka guru besar tu..terus memori masa wa sekolah rendah dulu datang menjelma dalam kepala hotak wa ni..wa ingat lagi dulu-dulu wa kena buat kerja sekolah di kaki lima kelas gara-gara tidak siap..ni suma c nass (member sekolah rendah) punya pasal lah..cakap cigu ada mensyuarat tentang meeting kunun..jadi x payah buat kerja tu cigu nda masuk..sekali naa..kan sudah buat kerja sekolah di luar hahhha..memori2.

Ok cukup2 pasal cerita memori zaman sekolah rendah tu dengan SBE hehe..pas wa habis SBE tu wa balik Tawau..sampai hostel jak terus lemah nampak tugasan yang bertimbun tu belum disentuh puunn masih virgin lagi orang cakap hahahaha..tapi berkat dengan kesungguhan wa..dan semangat yang tidak berputus asa wa dapat jugak menyiapkan tugasan tu dengan bantuan rakan-rakan ceeewaaaahh hahah..lepas semua sudah selesai include dengan ujian pergerakkan tu barulah wa ada kelapangan..minggu lalu wa dengan member wa si Adznor tu plan rancang untuk buat photoshoot untuk bagi promo custom tshirt yang wa buat..idea ni sebnornye..idea wa punya CFO si Step..beliau merupakan mastermind untuk photoshoot ni..cehh skema lah pulak ayat wa kan hahhaha...wa dengan si Step ni ada buat limited edition tshirt..so beliau menjadi CFO and wa jadi CEO..wa letak nama companu tu Bulat Art Work..kenapa Bulat?? ntah wa pun konpius cam na bleh taruk Bulat tu hahah..tapi nda palah ok jugak tu....heheh..setakat ni wa baru buat 2 keluaran tshirt yang pertama tu "Photograbher" and yang coming soon tu S.E.X haha jangan salah sangka tau S:sleep E:Eat X: Xcercise tu lah maksud dia hahha..ok lah dipendekkan cerita pas plan punya plan..kami buat sesi photoshoot tu di Padang IPG Tawau dengan atas bangunan admin IPG Tawau tu...panas memng panas..lepas habis jak sesi photoshoot tu wa terus diserang dengan penyakit mata merah..perghhh..ni mesti berjangkit dengan si step ni..punca2 hahaha.. ok lah sampai sini jak wa punya entry ni..apa-apa pun harap u all enjoy dengan gambar2 yang wa bagi masuk mula dari SBE sampailah masa photoshoot tu....tu jak lah cerita wa setakat ni..wa harap wa dapat menghupdate blog ni dengan lebih kerap lagi heheh..ok suma..doakan mata wa cepat sembuh..

Nota kaki: sapa yang berminat untuk melihat design bagi Tshirt wa yang akan datang boleh tengok di facebook wa.. www.facebook.com/Bulat Art Work..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...