All Rights Reserved | Harith Photography 2017

Tuesday, February 7, 2012

Behind The Scene







Assalamualaikum...
 Ok lah sesi upload entry kali ni diteruskan lagi dengan sedikit kelainan wa buat heheh selalu tengok gambar ja kan..skang ni wa buat dalam bentuk video..video kali ni adalah berkenaan dengan cara kami bekerja di Gomogi Picture...memandangkan wa ni kerja under Gomogi..so apa salahnya wa upload video2 yang kami ambil masa dapat wedding job hehehe,sambil2 tunggu pengantin tu sampai..ni jugak kerja sambilan kami..heheh..ok lah sampai sini jak entry ni..wa sudah lapar mau makan dulu..

Nota kaki: sapa2 yang kelajuan internetnya lambat mengalahkan siput..bawak2 bersabarlah tunggu video tu play ok heehe...

Tidur,Makan,Senaman










Basikal NSR milik Mustaqim dikayuh laju akan aku menuju ke destinasi yang dituju,angin malam yang hening menusuk ke liang roma ku..buku biologi A level bahasa inggeris tersemat didakapan ku,ntah faham atau tidak maksud disebalik penerangan yang tersurat dalam kandungan buku setebal 356 halaman itu..semangat berkobar-kobar untuk membuat study group. Masuk malam ni sudah malam ke 3 kami berbincang mengenai sistem tenaga yang berlaku dalam badan manusia….beginilah kehidupan aku sebagai seorang pelajar perubatan di Universitas Of Balcos di daerah Kongostan..musim sejuk kian tiba,daun2 berguguran jatuh ke bumi akur kepada kitaran alam yang berubah..seminit kemudian aku tiba betul2 dihadapan kafeteria university..aku mengambil meja paling belakang sekali bersebelahan dengan sepasang kekasih yang dari tadi aku lihat sibuk dengan perbincangan mereka..”bincang pasal khawin kot” bisik hatiku..ops!!! ok cukup sampai sini..macam drama2 melayu lah pulak kan hahah..apa yang wa membebel ni?? Ni mesti banyak pengaruh novel2 melayu terbitan alaf 21 ni..lagi2 skang ni top cerita novel adaptasi kepada movie macam ombak rindu tuuu..wokey2 stop,we back to main topic..hehehhe..

Rasanya sudah sebulan wa tidak hupdate blog wa ni kan..wa fikir blog wa ni teda orang yang baca rupanya ada jugak kunun2 yang tersinggah masuk blog wa ni terus bacalah update2 blog wa ni..Ribuan terima kasih wa ucapkan heheh..ada rezeki nanti bila wa sudah kaya wa belanja korang roti telur hehehe..ok lah entry wa kali ni wa bagi masuklah cerita pasal wa buat sesi photoshoot temph hari untuk T.shirt S.E.X tu…model2 kali ni bukan dari mana agensi permodelan pun..setakat member2 wa di IP ni jak..yang wa lihat ada potensi untuk pergi jauh jika diberi barang sedikit peluang..itu pandangan wa lah..sesi kali ni wa bawak lah member2 photgrapher wa di IP jugak..main model wa kali ni ialah Step dengan Kris..main photographer silvester dengan Nickolas heheh ada jugak 3 orang model sambilan yang datang sedikit lewat hari tu..wa pun x kenal nama2 dorg tu..budak junior wa hehe..bukan wa eksen nda mau kenal2 sama dorg tp wa susah sikit mau ingat nama dorg yang cun2 bombastik tu..lagi pun wa ni pemalu orangnya hahah! Puji diri..puji diri..watta..sesi kali ni ada lambat sedikit daripada perancangan sebab model2 wa yang cun2 tu sibuk lagi untuk bersiap..alih2 dalam pukul 10.30 baru sesi katik mengatik bermula..cahaya matahari sudah tegak diatas kepala..panas bukan main lagi..perut pun sudah lapar hahah..sebagai hasilnya adalah barang dua tiga wa masukkan gambar hasil daripada sesi tersebut..harap2 anda teransang jugaklah Nampak gambar tersebut..betul ka wa guna ayat teransang tu? Hahahaha AMARAN! Jangan fikir benda bukan2 ok…saja jak tu mau test otak kamu hehehe..klu kuning fikirannya faham2 lah hehehe..ok lah rasanya panjang lebar sudah wa membebel ni..apa2 hal nanti wa update entry terbaru lagi..mata wa pun sudah layu ni…bantal dan katil wa sudah memanggil2 wa..hehehehe..ok suma selamat membaca,,jangan segan silu tinggalkan komen anda di bahgian komen tu..wa memerlukan komen anda untuk menaiktaraf dan membaiki apa yang kurang dalam penulisan di dalam blog wa ni dan jugak gambar yang wa pamerkan.. ok aku mengundurkan diri melabuhkan tirai malam berselimutkan cahaya bintang begermerlipan diangakasa raya…ok cukup! Heheheh :)

Nota Kaki: Besok rabu,wa kena pakai baju Unit berunifom yang ala2 macam pelajar Masterskill tu..BSMM (Bulan Sabit Merah Malaysia)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...