All Rights Reserved | Harith Photography 2017

Saturday, January 14, 2012

Apa Cherita







Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Well hello there! ( trip Anwar Hadi) hahahha…seperti mana yang you all semua tahu..blog wa sudah tidak di update lebih 2 bulan..(ermmm rasanya lebih 2 bulan) hehehe..lepas habis exam sem lalu wa terus tidak update2 blog wa..disebabkan kawasan kampung wa susah dapat line celcom 3g ni..harap GPRS..sampai Raya Haji tahun depan pun belum siap update blog tu..ramai jugak kawan-kawan yang tanya bila mau update blog ni..bila mau upload gambar baru lagi..bila mau khawin ni?? Errrr???….well back to topic…rasanya banyak benda mau dicerita ni tapi tak tau mau mula mana..

Ok lah wa mula cerita dari masa cuti sekolah dulu..masa cuti tu aktiviti wa hanyalah berkisar di sekiar kampung wa..mula dari main four wheel,iktikaf di masjid,lepak kedai makan,dating,membeli belah,tolong wa punya parents,ambil job khawin dengan mandi sungai semua di kampung jak..bukan apa rasanya masa cuti macam ni lebih baik duduk di rumah di kampung bersosial dengan orang-orang kampung,bukan apa sebab bila sudah habis cuti mana ada masa lagi dengan benda-benda macam tu..masa cuti pun separuh cuti tu nanti kena korbankan untuk cari maklumat untuk tugasan yang diberikan pensyarah…OK itu suma tipu! Hahahahha…asal cuti semua pun cuti..

Sekarang ni wa sudah berada di semester 3 PISMP,ermm rasanya lama lagi habis..2014 baru habis..korang boleh congak2 lagi berapa lama lagi tu kan..bila sudah naik sem 3 ni..wa pun upgrade sikit..sekarang ni wa sudah pindah bilik hahaa..sekarang wa sudah jadi penduduk tetap aras 1 di hostel wa..dekat dengan pantry yang serba guna..hahha..ok lah..wa pun sebenarnya belum ada idea lagi mau tulis apa dalam blog ni….kunun awal tahun masa baru masuk 2012 tu banyak azam baru include lah update blog setiap minggu hahaha..azam baru tapi perangai sama jugak dengan Raya Haji 3 tahun lalu..hahahahah..ok lah..sampai sini dulu wa update blog wa ni..untuk sekadar cerita kosong sambil wa tunggu air wa rebus mendidih..heheh..ok tapi sebelum  tu wa ucapakan SELAMAT TAHUN BARU.. semoga tahun baru ni kita semua semakin maju,berfikiran positif,murah rezeki,tidak kedekut untuk menderma, dan akhir sekali yang sangat penting tidak tinggal solat..ok semua..wa gerak dulu….jumpa  lain entry..before that wa upload lah gambar-gambar Cik Awek wa hehhe..hari tu wa ambil masa kita orang dating-dating hehehe..ekkk dating2 cerita pasal masa depan kitaworang jak tau..teda lebih-lebih hehehehhe..(wa tau pa kamu fikir tu kan hahaha!).

Nota Kaki: Sesiapa yang sudah masuk umur 21 tahun sila daftakran diri anda sebagai pengundi (sendiri pun belum daftar)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...