All Rights Reserved | Harith Photography 2017

Wednesday, September 22, 2010

Ketika itu....raya 2010

Add caption
Assalamualikum
Ok lah entry kali ni pasal hari raya yang baru sahaja berlalu tetapi kehangatan nya masih dirasai,rumah terbuka masih ada,kuih raya pun belum habis lagi,include jugak bebudak yang masih lagi meletupkan mercun2 walaupun sudah diharamkan kerajaan,,,,ok lah cukup mukadimah dia..saya terus masuk ke agenda kita hehehhe..hari raya tahun ni memang best sebab banyak sedara mara pulang beraya saya punya buah hati pun datang umah..and the best sekali tahun saya beraya tempat dia..first time woooo datang umah tu..hehhe walaupun da betahun2 sama2 tapi hari tu jugaklah pertama kali datang...heheh time raya tu jugak sempat jugak saya ambik beberapa keping gambal2..hehe bukan pa cbuk layan tetamu,time raya tu jugak sempat saya ambik gambar kazen saya ngan adik dia ni....ok lah...sampai sini jak lah saya punya cerita selebihnya korang tengoklah gambar2 tu heheh..

Tuesday, September 21, 2010

Ketika itu.....

Assalamualikum dan salam sejahtera..
lama sudah tidak update blog ni..sibuk dengan kerja hehe..besawang sudah ni...hari ni tiba2 mood rajin mau update blog ni..walaupun assment ni betimbun..dan kepala mau meletup sudah ni mau memikir dari mana mau mula sempat jugak ba edit2 gambar..heheh..gambar ni..saya ambik tahun lalu..tapi atas sebab lambat dapat kelulusan untuk upload gambar dari tuan punya badan..hehe baru lah sekarang dapat upload..so sampai sini sahaja lah dapat saya tulis...nanti entry seterusnya cerita pasal raya di kampung ok...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...